lauantai 5. heinäkuuta 2014

30 päivän kirjahaaste: Day 5

Valinnan vaikeus. Kuinka ikinä voin tyytyä vain yhteen? Enkä tosiaan saanut eilen postattua kahta, koska jäin tähän jumiin.

Day 5: Book you wish you could live in

En voi nimetä vain yhtä, joten nimeään useamman.

J. K. Rowling: Harry Potter ja Viisasten kivi
Kuka ei haluaisi mennä Tylypahkaan? Viisasten kiven valitsin siksi, että silloin on vielä kaikki hyvin, ketään ei kangisteta, ankeuttajat on yhä Azkabanissa ja tärkeimpänä syynä Voldemort ei vaikuttaisi elämääni tavallisena koulun oppilaana. Harry saa rauhassa hoidella Oraven ja minä menen opiskelemaan muodonmuutoksia.

J. R. R. Tolkien: Hobitti
Vähän samankaltaiset perustelut kuin edellisessä. Jos en osallistuisi taisteluun, voisin elää oikein mukavaa ja rauhallista elämää Keski-Maassa. Tolkienin kirjoittamat paikat ja rodut kiehtovat minua suunnattomasti enkä siis voisi jättää tilaisuutta väliin tutustua siihen itse. Haluaisin tietenkin olla haltia, mutta voisin tyytyä myös olemaan ihan vaan ihminen.

Cassandra Clare: Langenneiden enkelten kaupunki
Nykyisen ehkä hieman epäterveellisen pakkomielteeni takia joudun sisällyttämään yhden tämänkin sarjan kirjoista listaan. Valitsin tämän osan siksi, että kolmosessa käyty taistelu on ohi, kaikkien silmät ovat avautuneet ja yleinen hyväksyntä on hyvällä alulla. Kaiken lisäksi tässä osassa Magnuksella ja Alecilla olisi enemmän aikaa istua (minun pakottamanani) keskustelemaan asioista kuin seuraavassa osassa.

On varmasti muita, jotka unohdin mainita, mutta tässä ovat ainakin ne nyt mieleen tulevat.

http://www.takefive-design.com/

1 kommentti:

  1. Hyvä tyttö:D Oon kirjotellu omia ekojani tähän ja olen vahvasti sitä mieltä, että lyhyys on tylsää. Mitä enemmän kirjoja ja tekstiä, sitä parempi.

    VastaaPoista