tiistai 12. elokuuta 2014

30 päivän kirjahaaste: Day 18

Day 18: Book you're most embarrased to say you like

Ei ole kovin montaa sellaista kirjaa, joista pitäminen nolottaisi minua. En häpeä rakkauttani lastenkirjoihin tai useimpiin teinihömppäkirjoihin. Muutama kuitenkin löytyy.

Houkutus ja Bree Tannerin lyhyt elämä
Twilight-sarjan nämä kaksi osaa kuuluvat kirjoihin, joista pidän kohtuullisesti. Ne eivät siis kuuluisi Top 100 -listalleni, jos minulla sellainen olisi. Kuitenkin on myönnettävä niiden olevan ihan viihdyttäviä. Houkutus on ehkä sarjan paras osa eikä ollenkaan niin karmea kuin elokuva antaa ymmärtää. Se on myös ainoa osa, jonka olen lukenut useammin kuin kerran. Bree Tannerin lyhyt elämä taas on hieman erikoinen, mutta samalla erilainen kuin muut Twilightit. Siinä on oma viehätyksensä. Muista osista en erityisesti pidä.

Supermarsu-sarja
Tämä varhaisnuorten/lasten sarja on hyvin älyvapaa. Se kertoo Emiliasta, joka saa supervoimat marsun puremasta ja alkaa tehdä hyvin omituisia urotöitä ympäri maailmaa. Supermarsut ovat outoja lapsellisia, mutta silti hyvinkin viihdyttäviä. En kuitenkaan mainosta sarjaa, sillä taidan olla hieman liian vanha innostumaan tästä sarjasta.

http://upload.wikimedia.org/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti