tiistai 5. elokuuta 2014

30 päivän kirjahaaste: Day 8

Taas on jäänyt nämä päivittämisen vähän vähemmälle. Kyllä täältä vielä noustaan.

Day 8: Book that scares you

Koska muisti on lyhyt ja viitseliäisyyden aste pieni, valitsin erään juuri lukemani kirjan sen sijaan, että olisin oikeasti käynyt läpi jotain joskus lukemiani kirjoja. Tämä teos ei nyt ihan sovi kategoriaan, sillä se oli enemmänkin todella intensiivinen ja jännittävä kuin pelottava, mutta lähiaikoina lukemistani kirjoista se osuu lähimmäs.

Koushun Takami: Battle Royale

Battle Royale on 1999 ilmestynyt dystopiakirja, jossa 42 oppilasta viedään saarelle tappamaan toisiaan, kunnes vain yksi voittaja on jäljellä. En kerro kirjasta kovin paljoa, sillä pidempi arvostelu on odotettavissa lähiviikkoina. Sen kuitenkin sanon, että Battle Royale on erittäin raaka, verinen ja armoton kirja, mutta samalla niin kovin koukuttava.

LISÄYS!
Neil Gaiman: Coraline varjojen talossa

Että osaakin olla pelottava kirja! Sen pohjalta tehty elokuva oli huono, mutta kirja oli oikeasti karmiva. Suosittelen silti oikein lämpimästi. Se kertoo Coralinesta, joka tahtoisi muutosta tavalliseen elämäänsä. Hän päätyykin rinnakkaistodellisuuteen, jossa häntä odottaa Toinen äiti, joka ei ehkä ole aivan sitä, miltä vaikuttaa...

http://www.koozai.com/
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti