lauantai 20. syyskuuta 2014

Materiaonnen uusia tuulia

Aina ei tarvitse olla niin hirveän järkevä ja henkevä. Joskus täytyy vähän hehkuttaa uusia tavaroitaan ja nauttia niistä. Kultainen keskitie kuitenkin aina mukana.


https://www.apple.com/

Sain tänään uuden läppärin! Vihdoin loppuu kaikkien koulutehtävien tekeminen käsin tai koulun koneella. Tämä MacBook Air on elämäni suuri rakkaus. Kuka kaipaa ihmissuhteita, kun voi vihdoin surffailla vapaasti netissä ja ehkä ostaa myös Netflixin...?


Samalla reissulla tuli käveltyä Vero Modaan ja sieltä tarttui mukaan ihana lyhyt kauluspaita, joka on täydellinen korkean hameen kanssa. Jos jaksan, voisin joku päivä tehdä postauksen mekkorakkaudestani.

Torstaina eksyin äitini kanssa hyvin vaaralliseen paikkaan eli kirjakaupan Löytöjä-osastolle. Mukaamme lähti neljä kirjaa, kaksi kummallekin. Saan siis lisätä Cornelia Funken Musteloitsun ja Chuck Palahniukin Kirotun pitkälle listalle kirjoja, jotka omistan, mutta joita en ole lukenut.


Omituisin lisäys tavaravarastoihini on ehdottomasti Marshallin valtava kaiutin, jonka äitin sai kaupan päälle Soneran liikkeestä. Kun ehdin, kokeilen liittää sen kännykkääni ja testailen vähän.
Kirjoitukset ovat kohta tämän syksyn osalta ohitse, kunhan saan tuon matematiikan keskiviikkona suoritettua. Keskiviikko on myös sikäli jännittävä päivä, että silloin tulevat englannin alustavat tulokset. Tulisi nyt se L!!!!

Viimeisenä asiana on tuleva ulkoasuremontti. Aion siis uudistaa blogini ulkoasun oikein kunnolla, Saaran kanssa tietty, kun kerta itselläni ei kuulemma kovin paljon visuaalista silmää ole.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti