keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Keväinen kävelyretki

Olen kuullut huolestuttavia tietoja siitä, että takatalvi tekisi vielä tuloaan. En nyt oikein pidä tästä ajatuksesta, vaikka kevät onkin vuodenajoista minulle se vähiten mieluisin. Onhan se kaunis, mutta vähän aina masentaa, kun allergialääkekomppania siirtyy taas oleskelemaan keittiön tasolle. Vielä ei sentään ole paljoakaan pölyjä ilmassa, joten kävelylenkkini Mustikkamaalla oli oikein onnistunut ja sain muutaman kivan kuvankin otettua!


Kevät on aina mielestäni erikoisen näköistä aikaa, kun valo on jo kirkas ja lämpimämpi, mutta maasto on yhä ruskeaa ja karua.
Oli suurta hupia katsoa ihmisten ilmeitä, kun äitini otti minusta kuvia tämän leijonajulisteen vieressä. Heidän ilmeensä oikein huusivat: "Huoh. Taas noita tyhmiä turisteja."


Vedestä tulee aina niin kesäinen olo varsinkin näin kauniissa valossa.

Ja sorsia!!!Vesi näytti ihanan lämpimältä. En kuitenkaan viitsinyt kokeilla. Se olisi kuitenkin ollut aivan jäätävän kylmää.Koska vesi ei kuitenkaan ole koskaan ollut oikein oma elementtini, nautin enemmän metsän kuvaamisesta.Mustikkamaalle on myös rakennettu jotain uutta! Vaihteeksi se jokin uusi myös näyttää hienolta.


Se on siis jonkin sortin seikkailurata ylhäällä puissa! En malta odottaa, että pääsen kokeilemaan. Innostukseni toivon mukaan välittyy tuosta edellisestä kuvasta, vaikka huipputyylikkäät(leikisti) aurinkolasini ovatkin vähän edessä.

3 kommenttia:

  1. Tahtoo seikkailupuistoon!! Ja niin ihanan kaunista. Upeita kuvia:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää kattoa aukioloaikoja ja mennä kokeilemaan! Siellä on eri vaikeusasteita ja useita ratoja!!!

      Poista