lauantai 27. tammikuuta 2018

Vuosikatsaus 2017

Tiedän, että on jo kohta helmikuu, mutta tahdoin kuitenkin väsätä vielä lyhyehkön kertauksen viime vuodesta sekä pienen katsauksen tälle vuodelle.

https://d2gg9evh47fn9z.cloudfront.net/


Vuonna 2016 luin vain 12 kirjaa ja otin tavoitteeksi lukea edes yhden kirjan enemmän. Ilokseni voin ilmoittaa, että onnistuin tavoitteessani paremmin kuin hyvin ja viime vuoden kirjasaldoksi tuli 14 kirjaa! Otan myös vuodelle 2018 saman tavoitteen eli toivon mukaan seuraavassa vuosikatsauksessa voin sanoa lukeneeni 15 kirjaa.

http://bradyemmett.info/
Kuluneeseen vuoteen mahtui kaikenlaisia teoksia runoista tietokirjoihin ja sarjakuvista klassikoihin unohtamtta tietenkään ikisuosikkiani nuortenkirjallisuutta. Jos kaikki sujuu suunnitelmien mukaan, tänä vuonna on luvassa yhtä monipuolinen kattaus. Koska luin tosiaan vain 14 kirjaa, päätin listata ne tähän Top14-listana parhaasta huonoimpaan.

1. Käsikirja sukupuoleen
2. Choosing a Faith
3. Slaughterhouse Five
4. Killer Verse
5. The Abyss Surrounds Us
6. Half Bad
7. Boy Meets Boy
8. Salainen puutarha
9. Diamantmysteriet
10. The Bumper Book of Pop Hits
11. Of Mice and Men
12. Kirsikkasydän
13. Karin parhaat 1
14. Karin parhaat 2 (samassa postauksessa osan 1 kanssa)

https://erinlawless.files.wordpress.com/

Sitten tuleviin tapahtumiin! Yksi kirja on jo odottamassa postausvuoroa ja lisää toivottavasti seuraa. Käynnissä olevia haasteita on useampia ja ne jatkuvat tänäkin vuonna. Viime vuonna alkanut Queer52 tulee saamaan uusia kuittauksia ja mukana kulkevat myös Helmetin kirjahaasteet edellisiltä vuosilta, jotka pikku hiljaa yrittävät valmistua. Koska en osaa lopettaa hyvän sään aikaan, kelkkaan hyppää myös vuoden 2018-haaste. Älkäämme toki jättäkö huomiotta myöskään Toisen hyllyn aarteet/Oman hyllyn unohdetut -haastetta, jota tulemme Ereitan kanssa suorittamaan maailman loppuun saakka.

Sen pitemmittä puheitta: Antoisia lukuhetkiä vuodelle 2018!

https://fm.cnbc.com/

4 kommenttia:

 1. Mukavia lukuhetkiä tällekin vuodelle :)

  VastaaPoista
 2. Maailman loppuun saakka indeed xD tajusin muuten yks päivä että jos oonkin vähän pulassa meidän biisienvaihtelun kanssa, niin kirjojenvaihtelun kanssa en kyllä oo. Haluisin tunkea sulle nytkin varmaan kolme eri kirjaa kerralla :D Sulla taas taitaa olla vähän toisin päin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mulla on vähän toinen tilanne, tosin ei ihan yhtä katastrofaalinen kun yhdessä vaiheessa. Oon jopa lukenut muutaman oman kirjani :D

   Poista